Spegeln

"Han föll bakåt då han fick syn på den beniga handen som hastigt tryckt mot spegelns insida. Han hade till och med gett ifrån sig ett skärande skrik och kippade efter andan på det nyligen polerade trägolvet. Han släppte aldrig spegeln med blicken ens för en sekund. En tår rann även nedför kinden, svettpärlor befolkade långsamt hans panna, och den välkammade frisyren var redan i oordning efter fallet.

    Snart hade handen hittat ut ur spegeln på något främmande sätt, och dess spindellika fingrar trevade ljudlöst längs vägen med hungriga klonaglar. Klumpigt sökte sig handen närmare mot Arthur; det verkade inte spela någon roll att han fryst fast vid väggen på andra sidan vardagsrummet, ty den verkade kunna nå honom ändå, trots de fem metrarna emellan Arthur och spegeln. Än så länge hade den hunnit växa sig två och en halv meter lång, något oproportionerligt för en sådan smal arm, och det hindrade den knappast från att krypa sig närmare.

    Likt en serpentin skugga gled den nästintill ljudlöst längs de rustika tapeterna, fann omvägar kring de möbler och vaser som stod i dess väg alltmedan fingrarna otåligt greppade efter byte."

 


Kommentarer
Postat av: Erika

haha näe, skulle du göra det skulle du vara dum mot mej^^

Ja, det är faktiskt lite intressant, fast sj har man ju det aldrig riktigt som man vill ha det även om man bott där ett tag. Man blir väl aldrig nöjd.

Ska man va det, skulle det kosta multum :P

Men det kommer komma lite bilder :)

Kommer dock vara utan internet ett par veckor så det kan dröja lite, tur att man har skolan att gå till :P

Är iaf klarflyttad nu, bara lite smågrejer kvar. Men är mysigt, nu fattas bara att byta ut tvn efter jul :)



haha känner igen det där med läraren, är drygt när det är så. Men skönt att få det inlämnat och klart. Själv lär jag ligga i som en skållad råtta för att bli klar med det jag ska innan jul^^



näe, har nog mest vart skitfilmer jag sett på sistone. Men såg på bride of chucky igår med en kompis. Trötta var vi och då var den rätt kul, han är så jävla elak^^



näe du ska orka läsa också, så jag säger att du får ha det super och hejdå^^

2008-12-02 @ 10:43:13
URL: http://eerikaa.devote.se
Postat av: Sarah Giercksky

Vad obehagligt :P men riktigt bra! :) Snygg bild dessutom ;)

2008-12-02 @ 14:53:01
URL: http://sgiercksky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0