Lite bilder :P


Ursäkta den dåliga kvalitén, men har inte hunnit scanna in dem än :P

Back Once Again

Tillbaka från Norrland med ett tusental insektsbett på kroppen men ändå lite nöjd. Resan har fått göra sina spår, inte bara från myggorna utan också solen som värmde på rejält, som efterlämnade lite solbränna :) Och sedan av någon anledning har jag fått en "klang av norrländsk dialekt" till talet, om man kan uttrycka sig så. Lite pinsamt, men man har ju ändå släkt där uppe ^^

Har inte skrivit så mycket men en uppsjö av bilder blev det i skissblocket. Jag slänger upp några när jag vaknar imorrn så får ni nöja er med lite annat under tiden. Ha en bra kväll. Och rest in peace Michael Jackson som dog ikväll (igår).


Dessa är endast bilder jag tog med mobilen; tänkte ladda upp bilder från min kamera men det var slut på batteri, och då ville den inte :P Så det får bli imorrn det med, typ ett inlägg med bara bilder eller nåt sånt ;)

Renovering på G

Just nu håller jag på att bygga om rummet lite. Eller snarare måla om menar jag. Fast självklart är det en hel del som måste göras osv, måste lägga nya tapeter osv...Och när allt är klart ska jag fixa lite nya möbler; men vi får se hur det blirr med det :) Så här ser det ut just nu:

..Så jag får bo i "gästrummet" under tiden, hehe.

För övrigt har jag varit på picknick (igår) med polare, lärt känna lite nya kompisar och idag ska det bli basket på förmiddan och filmkväll eller nåt annat skoj på eftermiddagen. Och sedan ska jag nog lägga upp lite mer utdrag från novellen som ni läste senast ;)


Och Staffan hälsar! Ha en bra dag!

Rummet

Uttdrag från det senaste jag håller på att skriva; om nästintill deprimerade Edward som av någon anledning låst in sig i ett udda rum; isolerad från omvärlden..

"Denna dag var lika dyster och grå som de andra. Lika död. Hur visste han att det ens var dag? Det fanns bara ett fönster i rummet; det enda rummet. I taket. En kvadratisk öppning mot skyn. Molnen borde varit grå om det inte vore för att solen stod ovanligt lågt mot horisonten idag. Det var en svag sepiaton som brände himlen. Eller var det bara smuts och avlagringar? Tja, man kunde väl få hoppas åtminstone. Det tog honom inte lång tid att tröttna på utsikten. Han satte sig upp i sängen; försökte tända lampan. Återigen hade han glömt att den sedan länge slutat funka. I rummet var det tystare än i en grav. Men för Edward var det långt ifrån tyst. Han kunde höra elementet surra likt en panikslagen fluga som hamnat på rygg. En sådan låg krossad vid hans högra fot. Det knastrade när han trampade på den; mosade den återigen. Takfläkten jobbade monotont på, men han hade vant sig vid dess oljud vid det här laget. En hastig blick mot dörren utan att vrida på huvudet. Blicken dröjde kvar. Låst och reglad; säker."

Segis

Är lite segis på bloggandet igen; mest pågrund av att jag haft mer tid för mina andra fritidsintressen och för att jag umgåtts med mina vänner; mycket film har det blivit ;) Och såklart typiskt mig så blir detta lidande för plugget...Ajdå borde man säga. Tur att sista lektionen var i tisdags då så all närvaro är avklarad. Då behöver jag bara skicka in mina uppgifter jag inte gjorde tidigare som lärarna måste läsa igenom så klarar jag kursen. Litar jag på iaf ;) Köpte lite nya skor idag, halvt nöjd. Har även funderat på att skriva lite mer...Kanske lägger upp nåt. Till dess, gör nåt skoj, sommaren är här, ta allergipiller och ha en kul, regnig dag!


RSS 2.0