Ett Minne Från Bornholm

Detta är en målning som jag gjorde under veckan som följde efter att jag kommit hem från resan till Bornholm förra året eller i början av detta (tror jag i alla fall, kommer inte riktigt ihåg ;P). Tavlan är sedan länge skänkt till min farmor på hennes födelsedag; för hon ville så gärna veta hur det var på Bornholm. Som alltid tar jag bilder under tiden som jag målar, så att jag kan se hur mitt arbete utvecklats från början till slut.

Föreställande den klippiga kusten utanför en borg på Bornholm, och det typiska Bornholmsvädret -det vill säga moln och regn. 
Från början målade jag blå himmel; men kom på att någon blå himmel såg vi aldrig. Varje dag var det molnig himmel men ändå otroligt varmt. Så jag målade över himlen så som den skulle vara och kladdade lite mer på klipporna. Motivet kommer från kuststräckan invid en borg vars namn jag glömt. Klippan jag och alla andra turister stod och fotade på var dessutom utsmyckad med en rasrisk-skylt, som alla tycktes glömma sekunden efter att de sett den. Jag var dock lite mer försiktig, och eftersom jag glömt kameran hemma kunde jag passa på att skicka brorsan att ta bilden.
Det enda jag är missnöjd med är vattnet.
Föreställande den klippiga kusten utanför en borg på Bornholm, och det typiska Bornholmsvädret -det vill säga moln och regn.

Kommentarer
Postat av: Ella

FAN vad du är GRYM på att måla!! XD



SV: Tusen tack för alla dina kommentarer! ^^,

Du har nog rätt om blomman, den ser lite evil ut längst in! Tänkte inte på det fören du sa det, nu ser jag bilden på ett annat sätt.



Och Johhny Depp ÄGER. Tycker om han bäst i Pirates-filmerna. Och jag älskade Sweeney Todd! En väldigt bra och annorlunda musikal, hade velat se originalet.



Hunden vet jag inte vems det är. XD



OCH VA?!! Inte sett Hot Fuzz än? Haha, du måste se den! Den är bättre än Shaun of the dead!! XD

2008-07-25 @ 23:58:31
URL: http://candykiller.blogg.se/
Postat av: Ella

Jo, jag har länkat till dig! XD

2008-07-26 @ 00:08:30
URL: http://candykiller.blogg.se/
Postat av: JAcob

oj tackar tackar ^^

2008-07-26 @ 13:55:01
URL: http://greyshades.blogg.se/
Postat av: Erika

Jaa, det verkar inte bättre. Efter att ha sett hans "gamla" filmer hade man ju i alla fall lite förväntningar. Men man satt mest och funderade på när filmen skulle börja, eller ifall det skulle hända någonting. Kändes faktiskt lite smållöjlig och som ett hafsjobb, kanske hade riiktigt bråttom att skriva manuset? :P



Ha det super! =)

2008-07-26 @ 14:25:25
URL: http://eerika.devote.se
Postat av: Erika

Jaa, det har nästan varit olidligt varmt de senaste dagarna. Fast det regnade lite på vägen hem idag, så det var välkommet :)



Jo, läskiga filmer är braa. Och jag är lättskrämd så då blir det änna lite roligare :P Men det mesta funkar. Får försöka kolla upp de där filmerna du tipsa om.

Håller med dej där om I am legend. Fast lite ledsen i ögat blev man nog allt när hunden var tvungen att dö :P Min farfar har alltid haft sådana hundar...



hehe nu blev det liten uppsats här :P



Hoppas allt är bra med dej!? Ha det! =)

2008-07-27 @ 21:26:48
URL: http://eerika.devote.se
Postat av: Sarah Giercksky

Snyggt Jacob ;) vi måste ha zombie-kvällen snart! Iaf innan skolan börjar! Ska ju köpa Day of the dead originalet på onsdag :D

2008-07-28 @ 22:28:42
URL: http://sgiercksky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0