I'm Back... (Again)

Sådärja. Nu är jag tillbaka i sollentuna efter min oväntat långa visit i Sundsvall. Farfars begravning var redan på torsdagen, så vi planerade att vi skulle åka på Lördag morgon. Men sen gick inte det, för det snöade så overkligt mycket så vi fick vänta tills söndagen istället; i en fet bilkö i 40 mil (alla är ju påväg hem igen efter skidsemestrar och sånt)...Men det gick bra i alla fall;) Jag fick också med mig ett litet album hem, eftersom vi passade på att dra ut till Alnön (strax utanför Sundsvall) på lördagen (när det snöade så förjävligt) och kolla utsikten därifrån. Plus att jag hade klottrat en hel del i mitt skissblock; jag har ju en tendens att få en sjuk inspiration av makabra händelser.

 
Lite random bilder i farmors hus innan vi drog iväg mot kyrkan, och så brorsan i nån weird maffia-utstyrsel...

Det här är några av de bilder som jag skissade fram: Ni får ursäkta den dåliga kvalitén, men jag ska scanna dem så fort jag får tid :P Hittade också några gamla tavlor där som jag passade på att ta bättre foton av.

På Alnön var det jävligt kallt, ca 15 minusgrader ungefär. Vi fick gå genom en lliten fiskeby med miniatyrstugor och kämpa oss genom alla kalla vindar innan vi kom upp på bergsklipporna på andra sidan. Det stupade i princip 90 grader ner mot marken som var täckt av klarblå is; och vid stranden trängdes massor av krossad is och här och där skymtades ett isflak, lite sådär lagom antarktis-liknande. Då började man ju nästan undra vart man hamnat egentligen. ^^ Men väldigt fint var det i alla fall.


Nu har jag berättat det mesta om vad jag gjorde i Norrland, ja förutom att vi kollade in gamla minnesbilder i vardagsrummet också. Vi använde farfars gamla projektor som visar diabilder av glas (!!), så gammalt var det :P Men nån melodifestival ville jag inte se; det räckte med att jag hörde det från rummet där jag satt och pluggade medan brorsorna satt bänkade framför tv:n. Och sjukt mycket kaffekoppar blev det också ;P

Om nån vill veta mer så är det bara att fråga på bland kommentarerna. Nu får ni ha det bra, jag ska avrunda kvällen med Gears of War ;) Rest in Peace.

Kommentarer
Postat av: Sarah Giercksky

Väldigt snygga skisser! ;) Du har en så bra fantasi och kan få fram otroliga karaktärer :)



Hoppas att du iaf mår lite bra efter allting, jag jag har kollat på massa filmer och festat hela helgen ^^



Vad annorlunda gurra såg ut på bilden!



Kram

2009-02-08 @ 22:59:00
URL: http://sgiercksky.blogg.se/
Postat av: Minaya

Fasen va stark du är vännen.. Du verkar klarat dig galant efter en sån här tuff grej. :-)

Kom ihåg bara att varje "slut" bara är början på något nytt.. Ta det med dig så kommer du att se lite lättare på livet när det är som svårast! :-)

2009-02-10 @ 21:17:36
URL: http://minaya.blogg.se/
Postat av: Minaya

fresten, ursnygga tavlor.. Vill verkligen se sina skisser..

2009-02-10 @ 21:18:36
URL: http://minaya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0